Quiche

Ingredients:

  • 4 ous
  • 250 ml de crema de llet
  • 200 g de formatge ratllat
  • 1 làmina de pasta brisa
  • bacó, xampinyons, formatges variats, o el que s’hi vulgui posar.

Preparació:

Com que de quiche n’hi ha de moltes classes, i gairebé totes tenen un nom especific, explicaré com preparar la base per una banda i els ingredients els deixarem al gust del consumidor.

Primer de tot estendrem la massa en un motllo i la punxarem amb una forquilla perquè no es bufi. És important punxar-la per tot arreu, inclosos els laterals. La posem al forn, escalfat a 225º, durant uns 10 min.

Mentrestant, en un recipient bats els ous amb la nata i hi afegeixes la meitat del formatge ratllat. Seguidament hi afegim l’ingredient que vulguem. En el meu cas hi afegiré bacó, que hauré saltejat, sense oli, amb pebre i nou moscada. Però també s’hi poden posar diferents tipus de formatge, bolets, espinacs o bé carn, etc. ja veieu que hi ha moltes opcions.

Treiem la massa del forn, hi posem la barreja a sobre i ho empolsimem amb la resta de formatge ratllat. Ho posem al forn, a la part de baix perquè no es cremi el formatge, durant uns 25 min. fins que qualli.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Salats i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari