Llana

Fa dies que no escric res, però no perquè estigui parada. Al contrari…

El que passa que tot el que estic fent és per regalar i si us ho ensenyo abans d’hora ja no serà una sorpresa.

Així doncs m’he decidit per ensenyar-vos altres coses. Abans de descobrir el patchwork vaig fer alguna cosa de mitja. M’agrada força, però al final se’m fa pesat. Prefereixo la costura, ja que en un pim pam pots tenir una cosa ben mona.

El primer que vaig fer en mitja va ser un jersei pel meu fill gran, que llavors encara era un bebè…

M’agrada molt com va quedar, tot i ser el meu primer projecte. Ara ja no li va bé, però el porta el seu germà.

Amb una mica de llana que em va sobrar del jersei vaig fer aquestes manyoples per regalar a un bebè que havia de néixer. També m’agraden molt. En vaig començar unes altres pel meu fill, però no vaig arribar a temps. 😉

Per un amic invisible havia de fer un regal a una nena i vaig atrevir-me a fer una bufanda amb dibuix. Em va costar moltíssim saber com es feien els canvis de color i aprendre a seguir el dibuix, però crec que va quedar resultón. La llana és com de vellut i molt suau.

I ja posats, al següent AI vaig fer un mocador de coll per una mami. La llana és molt divertida perquè és com si fossin banderoles de festa major. O al menys em recordava a això. Va quedar molt xulo i a part crec que és força fresquet i alegre.

Bé, fins aquí les meves creacions en mitja.

Espero poder-vos ensenyar alguna cosa cosida ben aviat.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Uncategorized i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari