La meva nova millor amiga


Hola!

Després de mesos esperant i estalviant, per fi ha arribat la meva recompensa.

Us presento la meva nova millor amiga, la Berni, o Aurora, com vulgueu dir-li. Tenia tantes ganes que arribés aquest moment… uf!

És que va com una seda, quina diferència amb la que tenia abans. Amb aquella cosia, aquesta gairebé cus sola. És increïble.

Encara l’estic provant, i no la domino al 100%, però és molt fàcil de fer anar. A part, he de dir que l’he comprat a JMartínez i quan me l’han portat a casa m’han fet un curs súper complet de com funciona. He quedat molt contenta amb el tracte i la professionalitat d’aquesta botiga. No vull fer propaganda, però quan una cosa està ben feta, s’ha de reconèixer.

Bé, us deixo unes fotos de la Berni perquè la conegueu.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Uncategorized i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari