Pit de pollastre amb prunes sobre llit de ceba i poma

Ingredients:

  • 6 filets de pit de pollastre
  • 6 prunes seques
  • Pinyons
  • 2 cebes
  • 2 pomes
  • Paper d’alumini

Preparació:

Encenem el forn a 200º.

En una paella hi posem una mica d’oli i les cebes tallades en tires. Ho confitem durant una estona. Mentrestant traiem els pinyols a les prunes. Agafem els filets de pit pollastre, hi posem una pruna i uns quants pinyons en una punta i en fem un farcellet enrotllant-los. Pelem i tallem la poma en làmines i preparem un paper d’alumini força llarg per envolicar tot el preparat. És molt important anar amb compte de que no s’hi faci cap foradet, si no, no sortirà bé la recepta.

Quan la ceba està feta la posem sobre el paper d’alumini. A sobre hi posem una capa de poma força apretadeta, i si fa falta n’hi posem dues capes, perquè la poma disminueix força quan està cuita. Sobre la poma hi posem els farcellets de pollastre, que els podem pintar una mica amb oli.

Tanquem amb molt de compte el paper d’alumini, perquè quedi hermètic. Ho posem al forn a la part alta durant uns 15-20 min. Veurem que el paper d’alumini s’infla com un globus, això voldrà dir que ja està cuit.

Se serveix amb una mica de vinagre de Mòdena ben espès o salsa de soja.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Salats i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari