Més regals

Durant l’estiu hem organitzat un amic invisible amb unes amigues. Sé que es fa estrany sentir d’un amic invisible fora de l’època nadalenca, però és que ens ho passem tant bé preparant-nos regals fets per nosaltres! D’aquesta manera cada vegada ens coneixem una mica més. És genial!

La meva víctima estiuenca té una nena que a l’agost feia un any i li vaig fer uns pantalons, que m’encanten.

Per als pares, entre altres coses vaig fer aquesta bossa per posar bosses de plàstic. El tutorial el vaig treure de Moda Bake Shop.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Uncategorized i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Més regals

  1. Núria diu:

    Oh que bé que ja tens un apartat de patch!!!!! Està molt bé això de fer amics invisibles fora de temporada, una gran idea. Segur que els va agradar molt.

  2. Olga diu:

    Doncs nosaltres vam ser els afortunats que vam rebre aquests regals i n’estem encantats. Els pantalons ja se’ns han quedat un xic petits però el saquet per les bosses ens va súper bé. A part, quan estic cuinant em va de luxe perquè l’Emma s’entreté traient les bosses i tornant-les a possar i jo puc fer el menjar tranquil·lament.

Deixa un comentari