Primer contacte

Cap al mes d’abril vaig descobrir que a Sant Julià feien classes de patchwork. Vaig trucar-hi i la professora em va convidar a anar-hi un dia a veure si m’agradava. Aquell primer dia esperava veure moltes coses fetes per la resta de les alumnes, i així va ser. Vaig quedar impressionada.

A més a més, vaig tenir una sorpresa. La Lourdes em va fer treballar una mica a mi. Em va guiar i vaig fer un coixinet per les agulles.

Coixinet

Com podeu veure, no és perfecte, però per ser la primera vegada no està malament. Vaig sortir d’allà entusiasmada! I per descomptat la següent setmana hi vaig tornar. No podria assistir a gaires més classes, ja que a finals de juny s’acabava el curs i al setembre vaig tornar a treballar, però n’hi va haver prou per aprendre el més elemental i perdre la por a la màquina de cosir. El demés ho he anat aprenent per internet.

La segona cosa que vaig fer va ser aquest portarotllos per la meva mare:
Portarotllos

Un altre dia us presentaré més coses.

Salutacions.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Uncategorized i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Primer contacte

  1. Olga diu:

    Ostres, jo vull que fagis un tutorial per fer aquest portarollos!!!! M’encanta!!!!!

  2. admin diu:

    La veritat és que no té cap secret. Tranquil·la que quan recordi les mides et faig un tutorial guapa.

Deixa un comentari