Primer encoixinat / Regal iaia

Ei! El temps passa molt ràpid i aquest final de primavera i estiu he estat foooorça entretinguda…

De totes maneres, he tingut una mica de temps per cosir. I estic molt contenta perquè he fet la meva primera manta sencera. Es tracta d’un regal que li hem fet a la meva àvia. La meva germana em va ajudar a fer el top i la veritat és que m’ho vaig passar molt bé cosint amb ella. Després jo vaig fer l’encoixinat, el meu primer encoixinat. Vaig fer un encoixinat lliure i em va agradar molt, tot i que he de dir que era una manteta mitjana. És per poder tapar-se quan estigui al sofà, ja que la pobre s’hi passa moltes estonetes estirada.

El més important és que a ella li va agradar molt. Ara només espero que la faci servir molt i en gaudeixi.

Està feta amb aquest tutorial de Missouri Quilt Star Company. És genial, de veritat! Jo vaig tardar una mica més d’una hora, entre d’altres coses perquè havia de tallar la roba ja que no tenia cap jelly roll. Però descomptant el temps que vaig tardar en preparar-ho tot, cosint, cosint debia passar-hi hora i mitja. De veritat que és impressionant, us ho recomano.

Per la part de darrera no vaig fer servir buata. Vaig fer servir una manta de fibra polar perquè així pesaria menys i seria més suau.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Uncategorized i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.