KCWC 28-04-12

Un altre dia passat. He decidit passar totes les fotos al final perquè no disposo de molt temps. El Jordi està malaltó i demà és l’aniversari de l’Aleix, així que entre mocs de l’un i globus per l’altre ja viag força enfeinada.

Ahir vaig tallar la tovallola per l’encàrrec i vaig comprar més roba per fer-ne els pantalons als nens. No vaig trobar roba de dessuadora, però no hi fa res, per ara ja tinc prou feina.

A l’Aleix li van agradar molt els pantalons.

Avui he preparat l’aplicació per la samarreta de la meva companya de feina. La veritat és que ha estat més entretinguda de fer que les darreres. És un dibuix del Son Goku i porta una mica més de detall. A més no m’acabava de decidir si fer-lo d’esquenes o de cara. Finalment no ho he decidit jo, sinó la impossibilitat de col·locar-li els ulls rectes al noi. 😉

Per altra banda, avui m’he dedicat a una altra cosa. És totalment contraria a al KCWC, però no gaire llunyana. Com que ahir va ser l’aniversari de la meva àvia i darrerament està tant emocionada perquè he agafat l’afició a cosir, li havia de fer un regal cosit. Ja l’ensenyaré… Ara per ara encara no perquè no li hem donat encara. La veritat és que ha estat molt divertit perquè la meva germana m’ha ajudat i em pogut passat una bona estona juntes.

Bé, ara toca inflar algun globus i anar a descansar. Fins demà!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Uncategorized i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari