Amic invisible nadal 2011

Com ja vaig dir, amb les meves amigues anem fent amics invisibles regularment. El Nadal és l’època dels amics invisibles per excel·lència així que, evidentment, en vam organitzar un. La meva víctima acaba de tenir un nen preciós, i molt esperat per part de tothom. Amb aquesta arribada i diverses coses més, ha obert els regals amb una mica de retard. Però ara ja està, ja us puc ensenyar que li vam fer. Sí, sí… plural. El meu fill de 3 anys va contribuir amb una manualitat. :love: Els va pintar aquestes boles de Nadal. N’hi ha una per cada membre de la família, inclòs el seu gos, clar que sí!

Jo li vaig pintar un body pel petitó. Vaig tenir clar que havia d’estar inspirat en Venècia, ja que per ells és molt especial.

A la meva amiga li vaig fer unes arracades en feltre.

I a més, els vaig preparar un oli aromatitzat dels que sempre faig per casa. Està boníssim i és molt fàcil de fer. Només necessites una ampolla de vidre buida. La neteges bé i l’esterilitzes bullint-la una estona. Amb l’ajuda d’un embut hi poses poc a poc, tres fulles de llorer, una branqueta de timó, uns granets de pebre i 4-5 bitxos petits secs. La idea no és que piqui així que no us passeu amb els bitxos… Acabes d’omplir l’ampolla amb oli d’oliva de gust suau, la tapes i la deixes reposar un mínim de 15 dies perquè les aromes s’intensifiquin.

Aquest és el resultat:

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Cuina i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Amic invisible nadal 2011

  1. Haig de dir que em vaig emocionar a l’obrir tots els regalets!! Sou uns artistes a casa teva, i tu una gran amiga. Per cert, l’oli, boníssim!!

  2. admin diu:

    Tu sí que em fas emocionar. El teu regal de Nadal ha estat un dels millors que m’han fet. I tant desitjat per tothom…

Deixa un comentari